PALES

Project Biometric Sensor plus Data Platform voor de hippische wereld

PALES richt zich op het aanbieden van een complete draagbaar meetapparaat dat de gezondheid meet en inzichtelijke gezondheidsanalyses geeft aan de hippische wereld. De PALES draagbare apparaten voor paarden zijn gebruiksvriendelijk en hebben de volgende essentiële eigenschappen:

  • Monitoren van ernstige voorvallen
  • Herkennen en kwantitatief vastleggen van het activiteitniveau
  • Vastleggen van gegevens tijdens training
  • Volgen van gezondheidsparameters

Het PALES draagbare apparaat is aangevuld met een smartphone app die de eindgebruiker een intuïtieve interface biedt om het controlesystem optimaal te kunnen benutten.

PALES_device

PALES wearable device

Ons systeem biedt de gebruiker een inzichtelijke visualisatie van de data zodat deze makkelijk te begrijpen en te intepreteren zijn. De app geeft daarnaast  advies gebaseerd op de verkregen data.

De bovengenoemde activiteitniveau’s en gezondheidsparameters worden over lange perioden vastgelegd en de data worden opgeslagen in individuele cloud-based gebruikersaccounts.

Actieve vastlegging maakt het voor de paardeneigenaar mogelijk de behoeften beter te begrijpen en is vooral effectief bij het conditioneren en trainen voor wedstrijden en het monitoren van het algehele welzijn.

Klik hier voor meer informatie over het product en de technologie.

Klik hier  voor informative over PALES.

Global Dressage Analytics

We zijn momenteel ook bezig de mogelijkheid te onderzoeken om de biometrische data die wordt ontvangen met het PALES draagbare apparaat te koppelen aan het Global Dressage Analytics platform. Dit geeft de eindgebruiker inzicht in het presteren van de ruiters, paarden en juryleden en ook de mogelijkheid om de gezondheid van het paard te controleren. En dat alles in één platform.

Klik hier voor meer informatie over Global Dressage Analytics.